LinkedIn Twitter

Kennisgebieden

 
Een bijdrage leveren aan uw ambities. Dat staat bij DPA Cauberg-Huygen voorop. We brengen uw wensen in kaart, bespreken waar u naar toe wilt, op welke termijn en eventueel waar de problemen zich voordoen. Vanuit die inventarisatie kunnen wij de breed beschikbare kennis binnen DPA Cauberg-Huygen heel gericht inzetten.

Vanuit uw ambitie dragen wij oplossingen aan die niet alleen een vraag of probleem uit de wereld helpen, maar die uw en onze wereld verder verbeteren. Daarvoor bieden wij u veel ervaring en expertise in de kennisgebieden:

» Bouwfysica & duurzaamheid

In al deze disciplines zorgen wij voor goed onderbouwde adviezen, gestoeld op vakkennis en de meest actuele inzichten op een duurzame leefomgeving.

Het begint met luisteren
Onze dienstverlening start met luisteren. Van daaruit kunnen wij u adviseren en ondersteunen bij het realiseren van uw ambities. Dit doen we vanuit het perspectief dat wij willen bijdragen aan een wereld waarin mensen gezond, veilig en duurzaam kunnen werken, wonen en leven. Daar zetten wij al onze kennis voor in, vol enthousiasme, creativiteit en met een grote dosis realisme.