LinkedIn Twitter

Nieuws


  9-12-2014
Akoestische simulatie bij advisering over ontruimingsalarminstallaties
class=fotolinks Met geavanceerde akoestische simulatie kan DPA Cauberg-Huygen nauwkeurig vaststellen of de beoogde projectering van de signaalgevers van de ontruimingsalarminstallatie toereikend is om in het gebouw het juiste geluidniveau te bereiken.  
 
Lees meer  
  8-12-2014
De Nassau in Breda: met vernieuwd schoolgebouw klaar voor de toekomst
class=fotolinks DPA Cauberg Huygen in opdracht van Avant Bouwpartners een belangrijke bijdrage geleverd aan de beleving in de vernieuwde schoolgebouwen van middelbare school ‘De Nassau’.
 
 
Lees meer  
  4-11-2014
Nieuwe brede school in Clustervoorziening Vught-Noord
class=fotolinks In Vught huisvest de nieuw gebouwde brede school in het mooie Stadshouderspark sinds de start van schooljaar 2014-2015 zowel Openbare Basisschool De Koningslinde als RKB Het Molenven. In dit nieuwe Kindcentrum 'Het Kwartier' worden ook kinderopvang en peuterarrangementen verzorgd. Verder heeft het duurzame gebouw een eigen sporthal. DPA Cauberg-Huygen B.V. voerde de bouwfysische, akoestische en brandveiligheidsadvisering uit in de verschillende ontwerp- en uitvoeringsfasen.
 
 
Lees meer  
  3-11-2014
Nominaties Zuiderkerkprijs bekend
class=fotolinks DPA Cauberg-Huygen heeft bijgedragen aan zes van de tien projecten die zijn genomineerd voor de Zuiderkerkprijs 2014. Dit zijn de projecten Oostpoort blok 3, Science Park II aan de Carolina MacGillavrylaan, CZAN M1 kavel aan de Elzenhagensingel, Multifunctioneel Centrum Slotermeer, Voorzieningencluster Laan van Spartaan en OPZUID.  
 
Lees meer  
  31-10-2014
Amsterdammers kiezen Kraaipanschool als beste woningbouwproject
class=fotolinks De Kraaipanschool in de Transvaalbuurt is door de Amsterdammers gekozen tot beste woningbouwproject van het afgelopen jaar. Eerder al ontving de Kraaipanschool de Zuiderkerkprijs 2013 en een nominatie voor de Gouden AAP 2014. DPA Cauberg-Huygen heeft het project onder andere begeleid met akoestisch onderzoek.  
 
Lees meer