LinkedIn Twitter

Projecten


  Advies aan Fit For Free over effectieve akoestische voorzieningen
class=fotolinks Op steeds meer locaties in Nederland kunnen mensen aan hun gezondheid werken bij Fit For Free. Als huisadviseur is DPA Cauberg-Huygen al jaren betrokken bij de geluidsaspecten van de FFF-vestigingen. Inmiddels hebben we voor 14 locaties akoestische onderzoeken uitgevoerd.  
 
Lees meer  

  Alles is Gezondheid
class=fotolinks DPA Cauberg-Huygen doet bij tien Nederlandse en Belgische scholen gratis quickscans van het licht, geluid en de luchtkwaliteit in klaslokalen. Want met kleine aanpassingen in bijvoorbeeld het licht en de akoestiek is al veel resultaat te bereiken voor het welzijn en comfort van leerlingen en leraren. En dat heeft weer een positief effect op de leerprestaties en het ziekteverzuim.  
 
Lees meer  

  Beleef een betaalbaar gezond en comfortabel schoolgebouw
class=fotolinks Per 1 januari 2015 zijn alle directies en schoolbesturen officieel verantwoordelijk voor het totale onderhoud van schoolgebouwen. Dat biedt u extra mogelijkheden om het maximale uit uw budget te halen.  
 
Lees meer  

  Twence realiseert innovatieve combivergister
class=fotolinks Twence heeft op haar bedrijfslocaties vergaande maatregelen getroffen om overlast voor de omgeving te beperken. Het aspect mogelijke geluidhinder en beheersing van geluidsbelasting wordt beoordeeld door DPA Cauberg-Huygen. Regelmatig zijn we betrokken bij nieuwe initiatieven, zoals de innovatieve combivergister.  
 
Lees meer  

  Geluidsoverlast bij supermarkten
class=fotolinks Aan- en afrijdende vrachtwagens, laad-en losactiviteiten, gezoem van technische installaties en contactgeluiden van rolcontainers en winkelwagens. Herkenbare geluiden voor mensen die vlakbij een supermarkt wonen. Voor supermarkten is het belangrijk om te voldoen aan de geluidvoorschriften uit het Activiteitenbesluit en het geluid te beheersen. DPA Cauberg-Huygen helpt daarbij.  
 
Lees meer